Sposób przygotowania

Buraki należy ugotować i zetrzeć na tarce jarzynowej Paprykę i cebulę kroimy drobno i wrzucamy do dużego garnka na rozgrzany wcześniej olej wymieszany z wodą, solą,cukrem i octem Gotujemy to ok. 10 minut po czym wrzucamy starte buraki i gotujemy jeszcze ok 5 minut pilnując by się nie przypaliło Gorące wkładamy do słoików i pasteryzujemy 10 minut.

Komentarze

  • 0
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    smaczne:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    joanna77

    ja też takie robie,sa bardzo dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    uwielbiam
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    maciek7

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !