Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wątróbka drobiowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wątróbka drobiowa 1 kg
sól 1 do smaku
oliwa 1 do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Wątróbka drobiowa

Wątróbkę dokładnie umyć i osuszyć. Posolić delikatnie. Po kilku minutach smażyć na oliwie lub masełku. Czas pieczenia to ok 15 -20 min.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Malgorzata549 12.02.2014 15:13
smacze danie :)
ben-ka 20.12.2013 08:05
Smaczna jest wętróbka drobiowa ale ja jakoś rzadko ją robię.
Bernadeta1 21.12.2012 10:21
bardzo smaczna
olkaaa 11.11.2012 10:33
dawno nie jadłam
Katarzyna59 10.07.2012 19:57
super
ziutula
ziutula 18.01.2012 15:39
tak prosto zrobiona jest super, za dużo dodatków czasem nie sprzyja smakowi wątróbki...
gacopierz23 11.12.2011 11:42
ja lubię na masełku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak