Sposób przygotowania

Mięso drobiowe to mogą być ćwiartki, uda lub podudzia. Kurczaka umyć, osuszyć (można zdjąć skórkę). Przygotować marynatę z octu balsamicznego i miodu (na łyżkę miodu 2 łyżki octu balsamicznego) zmiażdżonego czosnku 3-4 ząbki i przyprawy do drobiu. Zamaczać dokładnie kurczaka w marynacie i odstawić w chłodne miejsce na minimum 2 godziny. Następnie piec pod przykryciem w temperaturze około maksymalnie 160 st.C przez około 60 minut.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    super jedzonko
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Wojtek8

    fajne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    usmiech

    dobre
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    krystyna24

    fajny pomysl
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    eli82

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    piotr20091991@wp.pl

    bardzo dobre
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Renia1

    rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    mniam mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    Kurczak z miodem to przepyszne połączenie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    smakowity!!!
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    apetyczny kurczak
  • 1
    original
    Opublikowano

    ONY_za_kare

    pyszny kurczaczek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !