Sposób przygotowania

Ćwiartki kurczęce umyć i osuszyć ( można zdjąć skórkę), posolić, oprószyć zmielonym, czarnym pieprzem i odstawić na około 15 minut. Następnie posmarować musztardą i obłożyć plastrami boczku. Piec w naczyniu żaroodpornym pod przykryciem w temperaturze 180stopni C około 40-60 minut.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    mysza666

    Proste a pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    klaklak

    smakowicie wygladają
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    ależ pyszne mięsko :P
  • 4
    original
    Opublikowano

    dianix

    na bogato:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    aleksa123

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    bardzo ciekawy sposób
  • 1
    original
    Opublikowano

    asia92wp

    muszę spróbować:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    ciekawy smak
  • 1
    original
    Opublikowano

    mala2021

    bardzo mi smakują
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    też bym taki obiadek chciala
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    SYLKA

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    świetny pomysł
  • 0
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    same wspaniałości
  • 0
    original
    Opublikowano

    Renata22

    ciekawe zestawienie
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    dla mnie rewelacja
  • 3
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    fajne
  • 3
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    smaczne
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Alex_M

    dobre danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !