Sposób przygotowania

Oczyszczoną fasolkę ugotować w osolonej wodzie. W rondlu rozgrzać oliwę, dodać pokrojoną w piórka cebulę, oczyszczone z nasion pokrojone w zapałkę papryki i smażyć do miękkości. Włożyć do fasolki. Boczek pokroić w paski, podsmażyć na patelni, połączyć z fasolką, wymieszać. Chwilę razem poddusić, przyprawić do smaku. Przed podaniem posypać pomidorkami koktajlowymi. Podawać jako dodatek do potraw.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    proste, smaczne i pożywne coś takiego to ja uwielbiam zjadać
  • 3
    original
    Opublikowano

    jeta72

    pyszna!!!
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Smaczne i pożywne.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !