Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

masa jajeczna do krokietów

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jaja 4 sztuki
oliwa 10 ml
koperek 1 do smaku
sól 1 do smaku
pieprz 1 do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: masa jajeczna do krokietów

Rozdrabniamy ugotowane na twardo jaja.Siekamy koperek,który mieszamy z jajkami,oliwą i doprawiamy do smaku.Faszerujemy naleniki.Zwijamy w kieszonki,obtaczamy w jajku,potem w bułce tartej i obsmażamy.
Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gusia1000 30.10.2011 00:27
Warto zapamiętać.
mirosława4 18.07.2011 20:54
fajny przepis warty wypróbowania:)
kochanyptysiu 15.04.2011 10:15
to jest chyba najbardziej klasyczny farsz,pamietam go jeszcze z dziecinstwa:)
barbara11561 15.04.2011 01:13
Pyszności
AgaS10 27.02.2011 10:45
takich krokietów jeszcze nie robiłam:)
ewa78 24.02.2011 20:11
prosty i smaczny!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak