Sposób przygotowania

Rozdrabniamy ugotowane na twardo jaja.Siekamy koperek,który mieszamy z jajkami,oliwą i doprawiamy do smaku.Faszerujemy naleniki.Zwijamy w kieszonki,obtaczamy w jajku,potem w bułce tartej i obsmażamy.
Smacznego!

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    ewa78

    prosty i smaczny!
  • 2
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    takich krokietów jeszcze nie robiłam:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    kochanyptysiu

    to jest chyba najbardziej klasyczny farsz,pamietam go jeszcze z dziecinstwa:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    fajny przepis warty wypróbowania:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Warto zapamiętać.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !