Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

rukola gorgonzolą i pomidorami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

rukola 25 dag
pomidory koktajlowe (czerwone) 10-15 szt
ser gorgonzola 20 dag
oliwa 1 łyżki
ocet winny 3 łyżki
szczypta soli
pieprz
orzechy włoskie 3 posiekane

Przepis i sposób przygotowania na: rukola gorgonzolą i pomidorami

Pomidory,rukolę dokładnie umyć.Ocet wymieszać z solą i świeżo zmielonym pieprzem.Dodać oliwę i ponownie wymieszać.Połączyć osuszone listki rukoli,pokrojone na połówki pomidory i orzechy.Składniki polać przygotowanym sosem.dodać pokrojonym w kostkę ser i całość delikatnie wymieszać.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

wolochski 01.11.2011 22:34
super
kotlet 29.06.2011 23:32
brzmi apetycznie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak