Sposób przygotowania

Brukselkę gotujemy w wodzie z solą i cukrem.Wystudzić.Ubić bialka a z reszty skladników wyrobic ciasto(konsystencja gestej smietany).Do ciasta dodajemy ubita pianę.
Brukselkę maczamy w gotowym cieście i smażymy na rozgrzanej oliwie.
Smacznego!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    nie lubię brukselki:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    kochanyptysiu

    ja nauczylam sie ja jesc jak bylam mala(naszczescie) i teraz zyc bez niej nie moge:)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    ja też nie dam się namówić
  • 1
    original
    Opublikowano

    miki47

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    dobry pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    lubię.
  • 2
    original
    Opublikowano

    smile

    fajny przepis ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    niestety nie lubię brukselki :) ale ciekawy przepis.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    niestety nie lubię brukselki :) ale ciekawy przepis.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !