Sposób przygotowania

Margarynę utrzeć z cukrem pudrem i żółtkami na puszystą masę. Następnie dodać sok z cytryny, ocet, mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia, płatki owsiane, aromat i dokładnie wymieszać. Obrane jabłka pokroić na kawałki, włożyć do brytfanny wyłożonej pergaminem, posmarowanej tłuszczem, oprószyć cynamonem, cukrem waniliowym i cukrem kryształem. Na jabłka wyłożyć ciasto . Włożyć do nagrzanego piekarnika. Piec w temp 180 stopni około 20 minut,

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    no no ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    bardzo fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    fajna propozycja

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !