Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczarki nadziewane rokpolem

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczarki 20 szt
Nadzienie:
rokpol 10 dkg
orzechy kilka
masło 2 łyżki
pieprz do smaku
wiórki kokosowe do dekoracji

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczarki nadziewane rokpolem

Pieczarki obrać,wydrążyć ,odciąć ogonki i smażyć na maśle,przygotować pastę,ucierając rokpol,dodać zmielone orzechy,masło i pieprz,napełnić pieczarki,po wierzchu posypać wiórkami kokosowymi,wstawić na parę min o piekarnika,aby nie przypiekły się wiórki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak