Sposób przygotowania

Cebule pokrój w piórka, pieczarki w plasterki. Filety pokrój w plastry, rozbij je, posól i popieprz, posmaruj musztardą. Ułóż porcje warzyw na mięsie. Zwiń, zepnij i zrumień na oleju. Przełóz do rondelka, wlej bulion, wsyp pozostałe pieczarki i duś do miękkości. Dodaj śmietanę i dopraw do smaku.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    fajnie wyglądają
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ada12302

    pyszności
  • 0
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    bardzo apetyczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    iga2

    wygladają apetycznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    świetne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    ekstra mięsko
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    fajne połączenie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    uwielbiam takie zrazy

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !