Sposób przygotowania

Kromki zanurzyć we wrzącym mleku, następnie obtaczać w rozbitym i rozczepanym jajku i bułce tartej, posypać przypawani i roztartym z solą czosnkiem . Smażyć na mocno rozgrzanym tłuszczu z obu stron na rumiano.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Marek6

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mic

    co ostre to dla mnie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    smaczne bo ostre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    fajne :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !