Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

farsz kulebiakowy

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cebula 3 sztuki
olej 3 łyżki
sól
pieprz
jajko ugotowane na twardo 2 sztuki
kapusta kiszona 50 dag

Przepis i sposób przygotowania na: farsz kulebiakowy

Grzyby namoczyć przez noc, następnie je ugotować. Kapustę zalać wywarem z grzybów, gotować pół godziny. Na patelni smażyć kapustę, cebulę pokrojoną oraz grzyby, pod koniec dodając posiekane jajko na twardo, przyprawić na ostro.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak