Sposób przygotowania

Z mąki, jaj, soli, mleka i odrobiny wody przygotować ciasto naleśnikowe. Dokładnie wymieszać.
Smażyć naleśniki.
SOS
Cebulę obrać, pokroić w kostkę, podsmażyć.
Mięso poddusić na patelni przez 15 minut, dodać cebulę, koncentrat pomidorowy, małą ilość wody i przyprawy, poddusić.
Na środek naleśników nakładać sos z mięsem, złożyć naleśniki na pół.
Posmarować majonezem, posypać cienko pokrojoną kapustą i polać keczupem.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    jeszcze nie jadłam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    monika154

    świetne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    maciek7

    pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !