Sposób przygotowania

Galaretkę dobrze rozpuścić w szklance wody i ostudzić do tem. pokojowej.Gdy zacznie sztywnieć,ubijać mikserem,dodając po łyżce jogurtu.Puszystą masę wlać do dużej salaterki lub do filiżanek,uprzednio wypłukanych zimną wodą,i wstawić do lodówki.Na dno filiżanek można dodatkowo położyć po kilka drobnych owoców,świeżych lub z kompotu.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    caroline1983

    Super
  • 3
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    pomysłowe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Katarzyna156

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    smaczne i szybo zrobione

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !