Sposób przygotowania

Owoce umyć,osuszyć na cedzaku.do jedno-porcjowych salaterek nałożyć po porcji owoców,przykryć lodami i bitą śmietaną.Każdą porcje udekorować 2-3 bezami.Czekoladę zetrzeć na tarce i posypać nią bitą śmietanę.Zamiast czekolady można wykorzystać wiórki kokosowe.Podawać natychmiast,aby lody się nie roztopiły.

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    pioge7

    supcio
  • 0
    original
    Opublikowano

    hastalavista

    ślinka cieknie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    pyszny deser
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    jak ładnie wyglądają

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !