Sposób przygotowania

Kalafior dzielimy na różyczki,gotujemy,pieczarki też gotujemy.kroimy w cienkie plastry,skrapiamy sokiem z cytryny.Awokado kroimy w plasterki,składniki wkładamy do salaterki,do jogurtu dodajemy majonez,sok z cytryny,przeciśnięty przez praskę czosnek,szczypiorek,przyprawiamy.sosem polewamy sałatkę,migdały prażymy na suchej patelni i posypujemy sałatkę.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    ciekawe
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    ciekawe połączenie
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Intrygujące połączenie kalafiora z awokado i migdałami :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !