Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Halibut z grilla

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

halibut 400g
sok z cytryny
sól
olej

Przepis i sposób przygotowania na: Halibut z grilla

Filety po umyciu solimy i smarujemy olejem po obu stronach. Piec na rozgrzanym grillu przez parę minut z każdej strony. Można też smażyć rybę na patelni. Podajemy posypaną natką pietruszki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

marcia71 20.07.2011 00:14
moja ulubiona ryba
Adamorek 10.05.2011 23:29
rybka z grilla super sprawa
traktorek 28.02.2011 16:38
i cząstka cytryny mniam
teresa18 25.02.2011 21:14
smaczne
owca441 23.02.2011 21:33
tęsknię za grilowaniem

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak