Sposób przygotowania

Grzyby kroimy i gotujemy przez około 15-20 minut. Na roztopionej margarynie podsmażamy cebulę. Odcedzamy grzyby i dodajemy do podsmażonej cebuli. Całość dokładnie mieszamy i chwilę smażymy. Po kilku minutach do grzybów dodajemy śmietanę. Całość dokładnie mieszamy i chwilę dusimy, przyprawiamy solą, pieprzem

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    alaaa

    super,lubię dużo grzybów
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Świetny sos.
  • 3
    original
    Opublikowano

    dianix

    uwielbiam z kopytkami
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    rewelacja
  • 3
    original
    Opublikowano

    m1monika

    bardzo lubię :-)
  • 2
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    ja również bardzo lubię :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    pycha sos grzybowy

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !