Sposób przygotowania

Brukselkę oczyścić, wrzucić do osolonej gotującej się wody , gotować do miękkości, odcedzić, na patelni rozpuścić masło, wsypać bułkę tartą, smażyć aż złapie złoty kolor, posypać kucharkiem, dodać do bułki tartej brukselkę, dokładnie wymieszać

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Lubię tego typu jedzenie.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    Lubię takie danie ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Stenka

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    smaczna :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !