Sposób przygotowania

Wołowinę kroimy w kostkę i podsmażamy ją na gorącym oleju po czym przekładamy ją do garnka i zalewamy wodą tak, aby mięso było przykryte Dodajemy przyprawę i gotujemy na małym ogniu do miękkości ok 1,5 godz. Cebulę kroimy na części, marchew w plasterki, kapustę szatkujemy. Cebulę i marchew podsmażamy na oleju i razem z kapustą dodajemy do mięsa Dusimy do miękkości warzyw. Dodajemy koncentrat pomidorowy i przyprawiamy do smaku solą i innymi ulubionymi przyprawami Podajemy np z kaszą lub ziemniakami

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    smaczny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Edyta31

    ciekawy
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    maciek7

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    bardzo lubię gulasz z wołowiny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !