Sposób przygotowania

kaszę ugotować w osolonej wodzie, odcedzić, na patelnię dać olej, pokrojoną cebulę i czosnek, smażyć, dodać pokrojone w kostkę mięso, dusić aż się zrumieni, pokroić pieczarki, podlać wodą, dusić do miękkości, mąkę rozpuścić w odronbinie wody i ze śmietaną wlać do gulaszu i zagotować , przyprawić do smaku, podawać z kaszą.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Dobry obiad.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Zgadzam się:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    miki47

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    bardzo lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    Beata23

    świetny gulasz

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !