Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

filet z indyka w sosie pieczarkowym

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczarki 30 dag
mąka 1 łyżka
olej do smażenia
Kucharek przyprawa uniwersalna do smaku
śmietana 1 łyżka
pieprz do smaku
przyprawa do zup do smaku
indyk 0,5 kg

Przepis i sposób przygotowania na: filet z indyka w sosie pieczarkowym

Filet z indyka umyć i pokroić, dać na rozgrzany olej, podsmażyć, dodać pokrojone pieczarki, kostkę grzybową , podlać wodą , dusić do miękkości, na konec śmietanę, mąkę i odrobinę wody wymieszać wlać do mięsa i zagotować , przyprawić do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

miki47 07.10.2012 21:40
mniam
iknkirke 10.05.2012 08:51
mniam
maryśka 18.10.2011 09:26
pycha
Jaheira11 03.05.2011 23:50
wygląda rewelacyjnie
manaika 20.04.2011 08:49
wygląda apetycznie
gusia1000 06.03.2011 00:17
Pycha.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak