Sposób przygotowania

Filet z indyka umyć i pokroić, dać na rozgrzany olej, podsmażyć, dodać pokrojone pieczarki, kostkę grzybową , podlać wodą , dusić do miękkości, na konec śmietanę, mąkę i odrobinę wody wymieszać wlać do mięsa i zagotować , przyprawić do smaku.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Pycha.
  • 1
    original
    Opublikowano

    manaika

    wygląda apetycznie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    wygląda rewelacyjnie
  • 1
    original
    Opublikowano

    maryśka

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    miki47

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !