Sposób przygotowania

Wszystkie z podanych składników musimy połączyć i wymieszać tylko nie mikserem ale ręcznie i z tego ciasta mokrymi rękoma robimy kuleczki najładniej jak potrafimy i smażymy na rozgrzanym tłuszczu do momentu aż zauważymy że pączusie nabiorą ładnego koloru brązowego , podczas smażenia powinny nam wyjść jeszcze ładniejsze , ponieważ same się zaokrąglą , gotowe po wyjęciu posypujemy dużą ilością cukru pudru. Zapomniałam dodać że ser wypada zemleć 2x

Komentarze

  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Zrobiłam je na urodziny siostry a zniknęły tak szybko...
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    I wcale się nie dziwię:) tez takie miniaturki lubię.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    koniecznie wypróbuję
  • 3
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    zjadłabym takich jutro na śniadanie do kawki ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    moje ulubione
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    moje ulubione
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !