Sposób przygotowania

Na każde białko wsypujemy po 3 łyżki cukru , potem ubijamy białka jeszcze nie na sztywno , następnie dodajemy cukier i po barwniku spożywczym . I dopiero ubijamy na sztywno. Na papierze układamy beziki i pieczemy w piekarniku nagrzanym do 100 st , pieczemy godzinkę , potem zmniejszamy temp. i pieczemy jeszcze drugą godzinkę . Gotowe pozostawiamy aby sobie spokojnie wyschły.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    ładnie wyszły
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    musiały !
  • 3
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    Szaleństwo !
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    w życiu mi takie bezy nie wyszły;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    cudne
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    super wygladaja
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    śliczne
  • 3
    original
    Opublikowano

    Kate131

    dobre
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    świetnie wyglądają:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !