Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Tagiatelle z oliwkami, rucolą i szynką

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

szynka 6 plasterków
MAKARON TAGIATELLE 1 op
rukola 1 garść
śmietana 1 op
oliwa
oliwki czarne 15 szt
suszone pomidory 10 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Tagiatelle z oliwkami, rucolą i szynką

Ugotować makaron. Szynkę podsmażyć na oliwie, dodać śmietanę 18% i pokrojone suszone pomidory i oliwki. Jeśli sos będzie bardzo rzadki można dodać łyżeczkę mąki
gotowym sosem polewamy makaron. Dajemy na wierch kilka liści rucoli.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

piotereq 25.10.2011 12:12
fajne
AgaS10 10.03.2011 06:33
pychotka:)
Małgorzata113 23.02.2011 08:13
świetny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak