Sposób przygotowania

Składniki marynaty : tłuczony pieprz z kolendrą, pokrojony w plastry czosnek, kminek, paprykę w proszku, sól ymiezać z musztardą. Zamarynować nią mięso, odstawić na kilka godzin.
Zamarynowane mięso ułozyć w woreczku do pieczenia, zawinąć, piec ok 1h w temperaturze 160stopni, pod koniec pieczenia otworzyć woreczek i podpiec mięso.
MIęsko można podawać z ziemniaczkami i sosem, albo z chlebem.

Komentarze

  • 5
    no-image
    Opublikowano

    pawel6

    bardzo smacznie wypieczony:)
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    super
  • 0
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Pewnie pikantny.Lubię domowe mięska pieczone.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !