Sposób przygotowania

1. Odlewamy pół szklanki soku, aby rozpuścić w nim budyń.
2. Sok marchewkowy wlewamy do rondelka, zagotowujemy. (jeżeli jest bez dodatku cukru to należy dodać jeszcze ok 2 łyżeczek).
3. Dodajemy rozpuszczony budyń, gotujemy aż zgęstnieje.
4. Przygotowujemy bitą śmietanę: miksujemy śmietankęz cucrem i śmietan fixem.
5. Do 4 pucharków układamy biszkopty, zalewamy masą budyniową, odstawiamy do ostygnięcia, dekorujemy bitą śmietaną. Smacznego!!!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena/26Mooi

    super ten pomysł z kubusiem;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Szybki w przygotowaniu i smaczny deser.
  • 1
    original
    Opublikowano

    polly66

    Wow!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Agiatis

    Fajny pomysł z tym Kubusiem. Dzieciaki będą zadowolone:)
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    smakowicie podane ,idealne dla dzieciaczków...

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !