Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pasztet

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso cielęce z łopatki 200 g
mięso jagnięce bez kości 200 g
jaja 3 szt
przyprawy do smaku
bułka czerstwa 100 g
ocet 20 ml

Przepis i sposób przygotowania na: pasztet

wszystkie składniki dokładnie ze sobą połączyć, włożyć do formy piec w temp 180 stopni 20 minut

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

patusia 22.02.2011 19:25
smaczny

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak