Sposób przygotowania

Do przygotowanego bulionu lub rosołu dodaję przecier pomidorowy, własnej roboty (przepis w mojej księdze). Po zagotowaniu dodać jogurt naturalny. Żeby jogurt się nie \"zważył\" trzeba do niego najpierw dodać odrobinę zupy (dosłownie 3 łyżki), wymieszać i dodać do zupy. Podawać według upodobań z makaronem lub ryżem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Lubię pomidorową
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    pycha, jeszcze z kluskami
  • 1
    original
    Opublikowano

    Gosia311

    bardzo lubie pomodorową
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    królowa zup
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Marlena/Kinia

    też taką robie, przynajmniej jest szybko zrobiona
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    lubię z ryżem
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    klasyczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    smaczna pomidorowa
  • 2
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    bardzo apetyczna
  • 3
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    moja ulubiona zupka:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    nie ma to jak dobra pomidorowa
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    pyszna zupka i mój ulubiony makaron do niej :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !