Sposób przygotowania

Mięso dokładnie rozbić, następnie posmarować każde mięso musztardą, układać na każdym kawałku boczek ser pokrojony w paski ogórek, doprawić pieprzem, zawinąć roladki, na rozgrzanym oleju smażyć roladki.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 3
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    pyszne te roladki
  • 5
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczne
  • 4
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam takie
  • 4
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Smakowite

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !