Sposób przygotowania

Kapustę pokroić, ugotować (nie powinna być zbyt miękka), odlać wodę. Cebulę obrać, pokroić w kostkę. Marchewkę obrać, zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Pokrojoną cebulę i tartą marchew wyłożyć na rozgrzany tłuszcz i podsmażyć przez ok 5 min. Dodać do kapusty, wymieszać, stopniowo dodając śmietanę (uważać, aby się nie ścielą). Doprawić solą, pieprzem i Vegetą. Włożyć do piekarnika, zapiekać przez ok 1/2 godziny w temp. 150 stopni C

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    Proste, szybkie i wszystkim smakuje
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    Proste, szybkie i wszystkim smakuje
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    Proste, szybkie i wszystkim smakuje
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    ciekawy przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    ciekawy przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    ciekawy przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    to musi być pyszne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    to musi być pyszne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    to musi być pyszne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    madagaskar

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !