Sposób przygotowania

Z kapusty zdjąć 7 dużych liści, zciąć gruby nerw. Wszystkie składniki pokroić w plastry. Na każdy liść kłaść ziemniaki, cebulę, kurczaka, buraki, czosnek, ziemniaki, cebulę,boczek, czosnek. Każdą warstwę(oprócz boczku)lekko posolić i popieprzyć.Zwinąć liście jak gołąbki,zawinąć w folię aluminiową i piec na grillu około 40 minut( sprawdzić czy już gotowe,jeśli nie,piec dłużej).

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    pyszne i ciekawe te gołąbki
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    fajny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !