Sposób przygotowania

Cebulę obrać, pokroić w krążki i osuszyć. Z mąki, jaja, łyżki oleju, przyprawy i wody przygotować ciasto o konsystencji gęstej śmietany. Pierścienie cebuli zanurzać w cieście i smażyć (z obu stron) na złoty kolor w głębokim tłuszczu. Gotowe wyjąći osuszyć z nadmiaru tłuszczu

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    super przegryzka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    próbowałam i bardzo dobre
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Super
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Powiem,że bardzo mi się ten przepis podoba ,super przekąska na pewno skorzystam z przepisu:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !