Sposób przygotowania

W rondelku rozgrzać olej, dodać posiekaną cebulę i lekko zrumienić. Następnie wsypać pokrojone pieczarki i smażyć około 10 minut. Przyprawić do smaku solą i pieprzem. Bułki przekroić na pół, posmarować masłem, położyć po plasterku szynki, nałożyć pieczarki i posypać tartym serem. Włożyć do nagrzanego piekarnika, zapiec. Podawać gorące polane ketchupem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    szybkie proste i smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    wyglądają zachęcająco:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszna,apetyczna !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo często robię, są pyszne!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczna zapiekanka
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    ależ ja ich dawno nie robiłam
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Lubię domowe zapiekanki.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !