Sposób przygotowania

W ½ szkl zimnego mleka rozmieszać budyń. Resztę mleka razem z laską wanilii zagotować, wlać rozmieszany proszek budyniowy i ugotować, wyjąć laskę wanilii, budyń ostudzić. Śmietankę z cukrem pudrem ubić, dodać połowę zimnego budyniu, wymieszać. Do salaterek włożyć po łyżce śmietanki z budyniem, wydrylowane czereśnie i pokrojone w kostkę brzoskwinie, zalać budyniem. Udekorować pozostałą bitą śmietaną.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    uwielbiam takie
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Musi być pyszny.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !