Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ser w kukurydzianej panierce

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

żółty ser 20 dag
kasza kukurydziana 1 łyżka
jajko 1 szt
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Ser w kukurydzianej panierce

Żółty ser pokroić w plastry o grubości 0,5 cm, następnie jeszcze raz po przekątnej aby powstały trójkąty. Każdy trójkąt zanurzyć w roztrzepanym jajku, a następnie obtoczyć w kaszy kukurydzianej wymieszanej z pieprzem. Smażyć z obu stron. Podawać na gorąco ze świeżymi warzywami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

fotoviderek 17.11.2013 10:27
Super przekąska :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak