Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Karkówka peklowana

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

peklowana karkówka wieprzowa 1 000g
cebula 1
Goździki całe Prymat
ziarenka pieprzu

Przepis i sposób przygotowania na: Karkówka peklowana

Mięso oddzielamy od kości i gotujemy wraz z cebulą, goździkiem, pieprzem w 1/2 litra wody. Gotowe mięso pokroić na plastry i zalać wywarem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mirosława4 08.06.2011 23:41
ciekawy przepis
Misiakova 25.02.2011 08:40
ciekawe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak