Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sznycle z indyka z pieczarkami

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

olej
pieczarki 100g
rozmaryn
pieprz
sól
indyk 2 sznycel

Przepis i sposób przygotowania na: Sznycle z indyka z pieczarkami

Sznycle podsmażamy na rozgrzanym oleju. Dodajemy umyte, oczyszczone i pokrojone w ćwiartki pieczarki. Doprawiamy solą, pieprzem i rozmarynem. Smażymy, aż sznycel będzie miękki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kriso 23.04.2011 06:12
fajny przepis
ziutula
ziutula 22.02.2011 13:07
proste i dobre...

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak