Sposób przygotowania

Rozgrzać opiekacz do kanapek. Kromki chleba tostowego posmarować masłem, położyć po plasterku szynki, pokrojone ogórki i plastry żółtego sera. Przykryć następnymi kromkami. Włożyć do nagrzanego opiekacza i zapiec.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam takie kanapeczki na ciepło
  • 5
    no-image
    Opublikowano

    Nina7

    Ja również bardzo lubię....
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    i ja też lubię,palce lizać
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 3
    original
    Opublikowano

    caffee_tea

    pycha, super ptzepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne kanapeczki
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Takie kanapki bardzo lubię.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !