Sposób przygotowania

Paprykę włożyć do wrzącej wody i gotować około 5 minut, odcedzić i ostudzić. Następnie usunąć gniazda nasienne i pokroić w kostkę. Jabłka i gruszki obrać, zetrzeć na tarce o grubych otworach i skropić sokiem z cytryny. Wszystkie składniki włożyć do miski, dodać pokrojony w kostkę ser, połączyć z majonezem, posypać natką pietruszki i przyprawić do smaku sola i pieprzem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justa32

    mniam,smaczna
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Bardzo lubię surówki z papryki. Twoje połączenie jest fajne, a surówka bardzo kolorowa.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !