Składniki:
papryka czerwona | 1 szt |
papryka żółta | 1 szt |
papryka zielona | 1 szt |
jabłko | 2 szt |
gruszka | 2 szt |
ser żółty | 10 dag |
sok z cytryny | 2 łyżki |
majonez | 3 łyżki |
natka pietruszki | 1 łyżka |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
papryka czerwona | 1 szt |
papryka żółta | 1 szt |
papryka zielona | 1 szt |
jabłko | 2 szt |
gruszka | 2 szt |
ser żółty | 10 dag |
sok z cytryny | 2 łyżki |
majonez | 3 łyżki |
natka pietruszki | 1 łyżka |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: