Sposób przygotowania

masło topimy,kroimy pange w kwadraciki,wrzucamy do masła,solimy do smaku,dodajemy curry i krkume,wyciskamy cytryne,pruszymy tymiankiem.dusimy pod przykrywka az z pangi wyjda soki.marchew z pietrzuszka scieramy na grubych oczkach,kroimy por.wrzucamy do sosu,podlewamy woda i dusimy dalej,gdy warzywa sie udusza dodajemy ostrej papryki.mozna tez podbic odrobina maki ze smietana.smacznego

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    fajny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    fajny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    wygląda jak rosołek,mniam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    na pewno świetnie smakuje
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    z chęcią bym to wszamał
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mariolka1

    rewelacja
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    bardzo fajny przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    apetyczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !