Sposób przygotowania

Szprotek używam do pasty takich na wagę a nie z puszki. Od rybek oderwać tylko łebki, resztę tuszki zmielić 2 razy. Wiem, że niektórzy nawet nie odrywają łebków, ale ja to robię natomiast nie usuwam kręgosłupa ani ogonka....Zmielić także ugotowane na twardo i obrane jajka. Do masy dodać posiekaną drobniutko natkę, majonez i przyprawić do smaku. Podawać jako pastę do chleba, grzanek, krakersów...

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Nigdy nie robiłam takiej pasty, a muszę przyznać że wygląda bardzo zachęcająco:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    ślicznie wygląda
  • 1
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    a nie czuć tych kręgosłupów
  • 4
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    Iwa, jak zmielisz 2 razy to nie albo mnie nie przeszkadzają, ale znajomi też tak robię i chwalą pastę
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    piękne kwiatuszki .
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tahitha

    Wygląda super !!!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Karolina69

    fajne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Marysia

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Misia90

    extra
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    pio_trek88

    ja przekrecilem 3 razy.. i bez pietruszki..:) WYSZLO WYSMIENITE>. POLECAM.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !