Sposób przygotowania

Do miski wlać oliwę, miód, dodać roztarty z solą czosnek, sos chili, przyprawę curry, ketchup i paprykę. Wszystko dokładnie wymieszać. Mięso umyć, osuszyć, natrzeć marynatą, oprószyć pieprzem i pozostawić w chłodnym miejscu na 2 godziny. Następnie wyjąc z marynaty i piec po 15 minut z każdej strony na rozgrzanym grillu. Polewając od czasu do czasu marynatą. Podawać z pieczywem.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    idealne udka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Przepis wart wypróbowania.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !