Sposób przygotowania

CIASTO FRANCUSKIE KROIMY W PROSTOKĄTY MNIEJ WIĘCEJ 5 CM NA 7 CM. POŁOWĘ TAKIEGO PROSTOKĄTA SMARUJEMY DŻEMEM I SKŁADAMY NA PÓŁ LUB ZWIJAMY W RULONIK. PIECZEMY W PIEKARNIKU OKOŁO 15 MIN. PRZED PODANIEM POSYPUJEMY CUKREM PUDREM.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    świetny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    bardzo pyszny i smaczny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    eli82

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    świetny przepis, uwielbiam ciasto francuskie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Danuta8

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Patrycja33

    smakują na pewno tak jak i wyglądają czyli wybornie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    iga2

    smaczniutkie
  • 1
    original
    Opublikowano

    olivka

    szybki i smaczny
  • 3
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    pyszne! można też z pastą orzechową :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    dianix

    robie tez takie;]
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszne,mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    IrenaM

    bo ważne jest, żeby dłuzej jeść niż robic :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    IrenaM zgadzam się z Tobą :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    robię takie rogaliki
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    też robię z tego ciasta słodkości,,
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    do kawki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !