Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kiełbasa po zbójnicku

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kiełbasa śląska 40dag
oscypek 10dag
smalec 2dag
chrzan tarty łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Kiełbasa po zbójnicku

Kiełbase podzielić na porcje wzdłuz przeciać ,a w przeciecia włożyć kawałek oscypka.Smażyć na smalcu.Podawać z tartym chrzanem i pieczywem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Izabela28 22.02.2011 20:15
smaczne i szybkie danie:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak