Sposób przygotowania

Kapuste szatkujemy. Papryke czyscimy z gniazd nasiennych , kroimy w kostke , cebule w kostke. Zalewamy 1 l wody lub kto chce moze bulionem i gotujemy do miekkosci. Dodajemy przecier , chwile gotujemy , doprawiamy sola , pieprzem i sosem sojowym. Mozna zupe zmiksowac , bedzie wtedy zupa krem z kapusty , posypujemy natka pietruszki i koperkiem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    Smaczna zupa.
  • 2
    original
    Opublikowano

    marchewka

    nie jadłam, ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    bursztynek

    moja teściowa taką robi - bardzo mi smakuje
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    lubię taką zupkę

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !